gruodis 2025
P A T K P Š S
     
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Pamokų laikas

1. 8.00 - 8.45
2. 8.50 - 9.35
3. 9.45 - 10.30
4. 10.50 - 11.35
5. 11.55 - 12.40
6. 12.50 - 13.35
7. 13.45 - 14.30

Archyvai

Spalio 13- 20 dienomis mūsų gimnazijos 5–7 klasių mokiniai  technologijų ir dailės pamokų metu dalyvavo „FoodEducators“ programoje.
Šios veiklos tikslas – atkreipti dėmesį į maisto vartojimo kultūrą ir skatinti atsakingą požiūrį į maisto taupymą. Veiklos metu mokiniai diskutavo, kaip galime sumažinti maisto atliekų kiekį ir kokį vaidmenį gali atlikti kiekvienas iš mūsų.
Kartu tyrinėjo kelią, kurį nueina maistas – nuo ūkininko rankų iki mūsų lėkščių. Aiškinosi, iš kur atsiranda mūsų valgomi patiekalai, kaip veikia maisto sistemos ir kokį poveikį jos daro aplinkai bei visuomenei.
Projektas padėjo mokiniams ugdyti pažinimo, kūrybiškumo, komunikavimo ir sveikos gyvensenos kompetencijas.
Dalyviai išmoko apibūdinti maisto tiekimo grandinę, vertinti jos tvarumą ir suprasti, kaip veikia maisto sistema – ypač žiūrint į kasdien vartojamus, perdirbtus produktus. 
 
 

Atsakyti